مقالات

مزایای استفاده از میکسر کنسانتره

فیدر کنسانتره - مزایای استفاده از میکسر کنسانتره

animal feed mixer machine - مزایای استفاده از میکسر کنسانتره

خط تولید کنسانتره دامی

امروزه خط تولید کنسانتره به عنوان منبع اصلی تولید یک غذای سالم و تخصصی برای دام های مختلف مورد استفاده دارد. با پیشرفت علم و مشخص شدن نقش تغذیه در افزایش سوددهی واحدهای دامداری و دامپرروی و تاثیر اقتصادی آن، همچنین توسعه رشته های مختلف مربوطه ، امر تغذیه دام ها به عنوان یک صنعت جداگانه در سطح جهان مطرح شده است. بنابراین ساخت دستگاه ها و تجهیزات تولید کنسانتره توسط صنعت گران برای تولید خوراک دامی امری الزامی می باشد. شرکت صنعتی بازرگانی هیمورا با داشتن سابقه ای طولانی در ساخت تجهیزات صنعتی برای تامین و رفع نیاز دامداران اقدام به تولید خط تولید کنسانتره دامی نموده است. این دستگاه ها پیشرفته بوده و مطابق با تکنولوژی های جدید ساخته شده اند. شرکت هیمورا با داشتن مهندسین خبره و با تجربه خط تولید کنسانتره را در سطح کیفی بالا و مطابق با الزامات استانداردهای جهانی سیستم مدیریت کیفیت محصول ISO 9001 به کاربران محترم عرضه می نماید.

در این مقاله می خواهیم در مورد تجهیزات تولید کننده  کنسانتره دامی توضیح داده و با مزایا و ویژگی های آنها آشنا شویم. اما قبل از پرداختن به این موضوع ابتدا باید بدانیم کنسانتره چیست و چه کاربردهایی در پرورش دام های مختلف دارد. کنسانتره یکی از منابع غذایی سالم و مهم دام ها در واحدهای پرورش دام و دامدارهای مکانیزه و مدرن برای تغذیه درست و دریافت تمام مواد مغذی توسط دام می باشد. کنسانتره دارای مواد با ارزش غذایی برای پروار بندی دام ها بوده و مقادیر زیادی پروتئین و فیبر را شامل می شود. این ماده غذایی غنی به همراه علوفه جهت تغذیه صحیح دام مورد استفاده قرار می گیرد. ترکیب کنسانتره دامی به طور کلی دارای مواد معدنی، کربوهیدرات ها، ویتامین ها و چربی مورد نیاز دام می باشد.

کاربرد خط تولید کنسانتره دامی

با افزایش روزافزون جمعیت دنیا، نیاز به مواد خوراکی مختلف هر روز بیشتر از روز قبل می گردد. مطابق با این روند افزایشی امر پرورش دام های مختلف نیز رونق بیشتری پیدا کرده است. امروزه کشورها برای تامین منابع غذایی برنامه های طولانی مدت و پیشرفته را مد نظر دارند. راه اندازی دامداری های مدرن و مکانیزه یکی از راه های تامین مواد پروتئینی مورد درخواست مردم می باشد.

در این واحدها از آخرین دست آوردهای فناوری استفاده می شود تا در زمانی مشخص به درصد بالایی از تولید برسند. وجود دستگاه هایی همانند خط تولید کنسانتره در واحدهای دامداری، دامپروری و مرغداری ها سبب شده است تغذیه دام ها به بهترین صورت انجام گرفته و راندمان تولید افزایش پیدا کند. دستگاه کنسانتره دامی قابل تولید در ظرفیت های متنوع متناسب با درخواست مشتری بوده تا با توجه به تعداد دام، مورد استفاده کاربران قرار گیرد. نکته قابل ذکر این که دستگاه های تولید کنسانتره دامی قابل استفاده در مراکز پرورش دام های مختلف همانند پرورش گاو، گوسفند، شتر، مرغ، ماهی و دیگر دام ها می باشند.

بخش های مختلف خط تولید کنسانتره دامی

هر دستگاه صنعتی یا خط تولید از بخش های گوناگونی تشکیل شده است که شناخت و آشنایی با عملکرد هر از این بخش ها دارای فواید بسیاری برای کاربران و استفاده کنندگان از دستگاه می باشد. در این بخش به معرفی و عملکرد هر بخش از اجزای خط تولید کنسانتره دامی می پردازیم.

بخش ورود یا دریافت مواد اولیه

این قسمت که بخش ورودی نیز نامیده می شود به شکل یک قیف بزرگ طراحی شده که مواد اولیه همانند دانه های سویا، کنجد، جوش شیرین، پنبه دانه، کربنات کلسیم، مکمل های غذایی، سبوس، ملاس چغندر و … وارد مخزن دستگاه می گردند. ظرفیت گنجایشی این بخش از دستگاه متناسب با ظرفیت تولیدی آن می باشد و جنس آن به لحاظ رعایت اصول بهداشتی و سلامتی دام ها از متریال های مورد تایید همانند استیل ساخته می شود. یکی از مزیت های انتخاب استیل برای بخش های مختلف خط تولید، امکان شستشو و نظافت راحت دستگاه می باشد.

آسیاب خط تولید

در خط تولید کنسانتره دامی آسیاب از بخش های اصلی دستگاه است که کلیه مواد اولیه ورودی را خرد نموده و به حالت پودری درمی آورد. همانطور که می دانید کنسانتره دامی غذایی است جامد که حالت به هم فشرده دارد بنابراین برای رسیدن به این حالت از مواد نیاز است که کلیه ترکیبات آن حالت پودری داشته باشند. آسیاب دستگاه به کمک تیغه های تیز و محکم به راحتی تمام مواد ورودی را پودر می نماید.

سیستم پلتینگ 

پلت سازی آخرین مرحله از تولید کنسانتره دامی است که بعداز پودر نمودن مواد اولیه ومخلوط شدن این پودر ها با همدیگر، وارد بخش پلت سازی می شوند. در این بخش پودر کنسانتره با کمک تجهیزات خاصی به همراه بخار آب به هم کاملا فشرده شده و به حالت جامد در می آیند. حین انجام فشرده سازی پودرها، کنسانتره حاصل به تحت فشار و حرارت موجود پخته شده و بصورت استرلیزه در می آید. عملیات نهایی این که پلت های حاصل در قطعات کوچک و سردشده از دستگاه خارج شده و به بخش بسته بندی و ذخیره خوراک ارسال می گردد.

الکتروموتور دستگاه

الکتروموتور بخش تامین کننده انرژی جنبشی برای بخش های مختلف خط تولید می باشد. الکتروموتور انرژی الکتریکی را به انرژی جنبشی تبدیل می نماید. قدرت و توان این الکتروموتور متناسب با ظرفیت تولیدی خط تولید در نظر گرفته می شود. شرکت هیمورا از با کیفیت ترین برندها جهت افزایش کارآیی خط تولید استفاده می کند.

بدنه و شاسی خط تولید کنسانتره دامی

بدنه تجهیزات صنعتی به لحاظ ظاهری و کیفیت نشان از درجه کیفی دستگاه دارند. در ساخت بدنه خط تولید شرکت هیمورا مطابق با استانداردهای جهانی رفتار نموده و از با کیفیت ترین متریال ها برای ساخت بدنه استفاده نموده است. شاسی دستگاه که برای نگهداری و مقاومت آن می باشد از فلزات مستحکم و ضد زنگ در نظر گرفته شده است. خط تولید به همراه شاسی مجهز به نردبانی است که برای دسترسی اپراتور به مخزن ورود مواد اولیه می باشد.

پیش نیازهای نصب و راه اندازی خط تولید کنسانتره دامی

نصب و راه اندازی دستگاه های صنعتی برحسب نوع دستگاه و محصول تولیدی آن نیازمند شرایط و امکانات خاصی می باشد. خط تولید کنسانتره دامی شامل دستگاهی است که اجزای تشکیل دهنده آن در روی یک دستگاه نصب گردیده است. این خط تولید به لحاظ صنعتی بودن نیازمند محیطی مناسب با ابعاد دستگاه برای استقرار و جاگیری می باشد. ابعاد و ارتفاع دستگاه بزرگ بوده بنابراین کابران باید یک محیط یا سالن صنعتی برای نصب در نظر بگیرند. منبع تغذیه دستگاه برای انجام عملیات کنسانتره سازی، انرژی الکتریکی می باشد که این منبع متناسب با ظرفیت و توان خط تولید، تامین می گردد.

همانطور که اشاره شده کنسانتره یک غذای ترکیبی برای دام ها است که  از مواد مختلف با نسبت های متفاوت تولید می گردد. به همین منظور اپراتور و نیروی کاری در نظر گرفته شده برای دستگاه مهارت لازم برای راه اندازی دستگاه و تولید کنسانتره دامی را داشته باشد. دستگاه های کنسانتره متناسب با ظرفیت تولید می توانند حداقل با دو نفر اپراتور آماده تولید شوند. نکته نهایی این که برای نصب دستگاه به دلیل صنعتی بودن استفاده از صنعتگران ماهر و آشنا به دستگاه توصیه می گردد.

بررسی توجیه اقتصادی خط تولید کنسانتره دامی هیمورا

استفاده از دستگاه های صنعتی علاوه بر سرعت عمل بخشیدن به فرآیند مورد نظر سبب بالا رفتن کیفیت محصول، کاهش هزینه ها، هماهنگی و برنامه ریزی تولید، افزایش راندمان کاری، صرفه جویی در زمان و … می شود. همانطورکه اشاره شد تهیه غذای دام برای دست اندرکاران این صنعت بخصوص در مقیاس بزرگ کاری وقت گیر و هزینه بر می باشد.

کاربرد و استفاده از تجهیزاتی همانند خط تولید کنسانتره در این واحدها می تواند موجب تغذیه صحیح و کاملا تخصصی دام شده و مزیت های زیادی را برای تولید کنندگان به همراه داشته باشد. درضمن به کار گرفتن خط تولید کنسانتره به منظور راه اندازی کسب و کاری مناسب دارای توجیه اقتصادی می باشد. زیرا امروزه با پیشرفت و بالارفتن دانش دامپروران عزیز استفاده از غذای آماده و کنسانتره رونق بیشتری پیدا نموده و کسب و کاری بسیار سودآور می باشد. همچنین مد نظر داشته باشید که امروزه غذای کنسانتره یکی از منابع اصلی تغذیه دام های مختلف می باشد.

ویژگی های خط تولید کنسانتره دامی هیمورا

  • ساخت خط تولید با تکنولوژی پیشرفته
  • تولید غذایی با مواد مغذی و مهندسی شده مطابق با اصول تغذیه ای دام ها
  • کاهش هزینه های تهیه خوراک دام و نیروی انسانی
  • مجهز به میکسرهای مدرن برای تولید خوراک دام یکنواخت و هموژنیزه
  • امکان فراهم آوری فرمول بندی خوراک دام مطابق با مراحل رشد و پرورش دام ها
  • ساخت دستگاه با استفاده از بهترین قطعات با کیفیت جهت استحکام و عمر طولانی خط تولید
  • مجهز به شاسی محکم و مقاوم و بدنه ای ساخته شده از متریال های ضد زنگ و سایش
  • دارای راندمان کاری بالا در تولید مقادیر فراوان کنسانتره دامی با فرمول متفاوت
  • تولید دستگاه مطابق با اصول استانداردهای معتبر بین المللی ISO 9001
  • خط تولید کنسانتره هیمورا دارای یک سال گارانتی بدون قید و شرط و ده سال خدمات پس از فروش معتبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *